Luidruchtig App Development

Android, iOS of WebApp

Wij ontwikkeling native en webgebaseerde software op maat. Of het nu gaat om een micro applicatie of het automatiseren van uw dienstverlening, wij bedenken een slimme oplossing.

Onze diensten

  • User Experience & Interface Design voor uw app
  • Design omzetten tot een klikbaar prototype
  • Usability testen met uw eindgebruikers
  • Cross platform met één enkele codelijn
  • Uitrollen in Google Play & Apple App Store

User Experience & Interface Design

Wij maken flowcharts en wireframes om complexe processen simpel inzichtelijk te maken. De identiteit van de app vertalen we naar een Styleguide en pixel perfecte schermontwerpen.

Prototyping & Testing

Door de schermontwerpen te verwerken in een klikbaar prototype kan deze door de doelgroep worden getest voordat het kostbare ontwikkel traject is gestart.

App Development

Zodra het ontwerp klaar is, starten wij met het ontwikkelen van de applicatie. Dit doen wij in een testomgeving waarin we, in iteraties, werken naar een eindproduct. Tijdens dit proces wordt er veelvuldig getest, zodat de applicatie goed functioneert en fijn werkt.

Uitrollen in App Stores

Als de applicatie afgerond is zorgen wij ervoor dat deze beschikbaar komt binnen de App Stores. Doordat we cross platform ontwikkelen met een enkele code line, kunnen wij de applicatie snel uitrollen voor zowel iOS als Android, waardoor kostbare ontwikkelingstijd beperkt blijft.

Aan de slag!

Wil je met ons samenwerken? Of heb je een vraag over onze diensten?
Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op.

    Contact Luidruchtig