Klantvraag

Hoe kunnen we het maken van een betrouwbare vastgoed investeringsanalyse een stuk eenvoudiger maken? Deze vraag ontvingen wij, waarna we met een verkennende brainstormsessie aan de slag gingen. Gebruikers willen on-the-go een berekening kunnen maken van een vastgoed object en deze vergelijken met andere objecten. Om dit te berekenen is door de opdrachtgever een formule aangeleverd, maar over de verdere uitwerking kregen we volledige vrijheid.

Onze oplossing

Met als resultaat, BART. De persoonlijke BeleggingsAnalyse RekenTool. Wij bedachten een concept, logo, styleguide, app ontwerp en klikbaar prototype. Door een paar vragen te beantwoorden krijg je een overzicht van de waardeontwikkeling, waardoor je snel inzicht hebt in de potentie van het vastgoed object. Met een Pro account kun je meerdere objecten bereken en met elkaar vergelijken. Ook ontvang je hulp bij het afsluiten van een financiering en tips om het rendement te verhogen.
Invest Smart, Install Bart!

De pagina kan de coach zelf inrichten en aanpassen, waardoor de vermelding compleet is, de vindbaarheid wordt vergroot en resulteert in meer leads. Naast de persoonlijke pagina’s is er ook een ledenomgeving gerealiseerd, waar content beschikbaar is voor leden van de vereniging.

Klant

Luidruchtig Online

Project

Concept

BART Logo
Concept
BART Styleguide
Styleguide
Bart Design 1
App Design
BART Banner
Banner