Klantvraag

De website van de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland was toe aan vernieuwing. De content was verouderd, niet meer accuraat en de website had een verouderde look & feel. De website richtte zich alleen op coaches, waarbij coaches die lid waren van de vereniging een minimale vermelding hadden op de website. De vraag vanuit BLCN was om een website te creëren, die meerwaarde biedt voor de leden en de vindbaarheid vergroot.

Onze oplossing

BLCN is een samenwerking met Luidruchtig Online aangegaan, om samen de website naar een hoger niveau te tillen, door een platform te creëren voor coaches én coach zoekenden. De website is voorzien van een modern en fris uiterlijk, waarbij elke coach een persoonlijke pagina kan aanmaken die voor coach zoekenden eenvoudig te vinden is.

De pagina kan de coach zelf inrichten en aanpassen, waardoor de vermelding compleet is, de vindbaarheid wordt vergroot en resulteert in meer leads. Naast de persoonlijke pagina’s is er ook een ledenomgeving gerealiseerd, waar content beschikbaar is voor leden van de vereniging.

Klant

Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland

Project

Website & ledenportaal

BLCN Hero
Hero
BLCN Design 6
Homepage
BLCN Styleguide
Styleguide
BLCN Design 5
Coach zoeken
BLCN Design 7
BLCN Design 1
Ledenomgeving
BLCN Design 2
Tools voor coaches